Badkamers

Badkamers in huis

Een badkamer is een ontspannen ruimte in uw woning. Wij vinden het belangrijk om een gezellige en geborgen omgeving met stijl te creëren, zodat u zich helemaal op uw gemak voelt. Geeft u de voorkeur aan een strak badkamer interieur of liever een robuuste, nostalgische stijl? Sander heeft in elk geval een stylistische blik op bouwen en helpt u graag verder.

– Sander Polman –

” Wij vinden het belangrijk dat u in korte tijd weer gebruikt kunt maken van uw badkamer. “

Maatwerk

Leidingwerk, vloerverwarming, waterdichtheid en indeling. Allemaal factoren die een grote rol spelen in de afwerking van een badkamer. Een goede voorbereiding is daarom een echte ‘must’. Sander heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het verbouwen of vernieuwen van badkamers.

Snelle oplevering

Uiteraard begrijpen wij dat u niet lang zonder badkamer verder kunt. Daarom plannen wij zorgvuldig en doen ons uiterste best om de badkamer nauwkeurig af te werken en tegelijkertijd ook zo snel mogelijk op te leveren. Hiervoor maken wij samen met u duidelijke afspraken.

Kosten badkamer

De kosten van het verbouwen of vernieuwen van uw badkamer zijn geheel afhankelijk van uw wensen. Wij vinden het belangrijk om duidelijke afspraken te maken, zodat u achteraf niet voor onverwachte verassingen komt te staan. Benieuwd wat het kost om uw badkamer te verbouwen? Vraag vandaag nog gratis een offerte aan.

Mogelijkheden badkamers

  • Badkamer uitbreiden of vernieuwen
  • Leidingwerk
  • Vloerverwarming
  • Interieur
badkamer
badkamer
badkamer

Onlangs gerealiseerd

Interesse in badkamers?

Maak nu een vrijblijvende afspraak

Contact

Sander Polman - Bouwen met stijl