Kamer en suites

Kamer en suites, een prachtige stijl uit de jaren ’30

Overgewaaid uit de jaren ’30 van de vorige eeuw. De kamer-en-suites. Oftewel, een kastenwand voorzien van schuifdeuren tussen twee verschillende ruimtes. Een sfeerbepalend object in uw woonkamer of keuken. Maar dat niet alleen. Het is zeer zeker ook praktisch. Zo kunt u er boeken in zetten, gebruiken als opbergkast of om mooie spullen uit te stallen.

– Sander Polman –

” Bij een kamer en suite heeft u enorm veel mogelijkheden. Wij adviseren u graag een passende stijl. “

Ambacht uit de jaren ’30

Sander is specialist in het maken van kamer en suites. Deze unieke bouwstijl is een teken van echt vakmanschap. De afwerking gebeurd nauwkeurig tot in de millimeter en het materiaal wordt zorgvuldig op basis van uw wensen geselecteerd. Ook is de indeling erg belangrijk, zodat het in stijl bij uw woning past.

Stijlvol

Een kamer en suite is een echte ‘eye catcher’ in huis. De prachtige mix van schuifdeuren met een kastwand oogt chique en is erg praktisch. Door de rekening te houden met uw huidige stijl wordt een kamer en suite volledig op maat afgewerkt. Uiteraard heeft u zelf de keuze welke indeling u het meest praktisch vindt.

Kosten kamer en suite

De kosten van een kamer en suite zijn geheel afhankelijk van uw wensen. Wij vinden het belangrijk om duidelijke afspraken te maken, zodat u achteraf niet voor onverwachte verassingen komt te staan. Benieuwd wat het kost om een kamer en suite te realiseren? Vraag vandaag nog gratis een offerte aan.

Mogelijkheden kamer en suites

  • Zelf indeling samenstellen
  • Keuze uit verschillende materiaalsoorten
  • Praktische railsystemen
kamer en suite
kamer en suite
kamer en suite

Onlangs gerealiseerd

Interesse in een kamer & suite?

Maak nu een vrijblijvende afspraak

Contact

Sander Polman - Bouwen met stijl