Schuren & veranda’s

Schuren & veranda’s

Een prachtige schuur of veranda en dat volledig in uw huidige bouwstijl. Sander maakt het graag voor u. Inmiddels heeft hij veel ervaring in het bouwen van schuren en veranda’s. Wij bieden een totaalconcept van fundering tot dak zodat u alle wensen bij ons kunt voorleggen. Heeft u eerst een vergunning nodig? ook daarbij kunnen wij u assisteren.

– Sander Polman –

” Wij vinden het belangrijk dat een schuur of veranda past bij uw huidige bouwstijl. “

Uitstraling

Bij het bouwen van een schuur of veranda houden wij altijd rekening met de huidige bouwstijl, zodat het samen past in een mooi geheel bij uw woning. Vrijwel alle opties zijn bij Sander bespreekbaar. Hij heeft uitgebreide ervaring in het bouwen van schuren en maken van veranda’s. Uiteraard staat hierbij altijd de stijl in het middelpunt.

Van concept tot realisatie

Sander begeleid u graag van concept tot oplevering. Hij heeft veel kennis over het bouwen. Veel keuze’s maken het verschil in stijl en praktisch gemak. Denk aan isolatie, positie of materiaalsoort. Ook voor het aanvragen van een vergunning helpt Sander u graag.

Kosten schuur of veranda

De kosten van een schuur of veranda zijn geheel afhankelijk van uw wensen. Wij vinden het belangrijk om duidelijke afspraken te maken, zodat u achteraf niet voor onverwachte verassingen komt te staan. Bent u benieuwd wat het kost om een schuur of veranda te bouwen? Vraag vandaag nog gratis een offerte aan.

Mogelijkheden

  • Schuur
  • Veranda
  • Overkapping
  • Carport
Schuur met veranda
schuur

Onlangs gerealiseerd

Interesse in een schuur of veranda?

Maak nu een vrijblijvende afspraak

Contact

Sander Polman - Bouwen met stijl