Verbouw

Verbouwing van woning of bedrijfspand

Bent u van plan uw woning te verbouwen of te renoveren? Sander is specialist als het gaat om verbouwingen en renovaties binnen- en buiten om huis. We houden rekening met de leefbaarheid in uw woning en hechten veel waarde aan de afwerking en uitstraling van het project. Uiteraard verbouwt Sander alleen met een duidelijk ‘plan van aanpak’ zodat alles naar wens van u als opdrachtgever gebeurd.

– Sander Polman –

” Wij vinden het belangrijk dat uw woning gewoon bewoonbaar blijft tijdens de verbouwing. “

Uitstraling

Bij een verbouwing staat de uitstraling altijd in het middelpunt. Onze specialiteit is om te bouwen met stijl, dit willen wij graag laten zien. Sander is ervaren in het verbouwen van een woning of bedrijfspand. Dit is natuurlijk wel zo handig als u van plan bent om uw woonkamer of kantoor uit te breiden of een nieuwe look te geven.

Van concept tot realisatie

Dankzij de expertise van Sander wordt het verbouwen een stuk aangenamer. Door samen een flinke brainstormsessie te houden komen de beste ideeën op tafel. Sander denkt graag met u mee en begeleid waar nodig is. Ook voor bouwtekeningen en bouweisen over wat wel of niet is toegestaan bent u bij Sander aan het juiste adres.

Kosten verbouwing

De kosten van een verbouwing zijn geheel afhankelijk van uw wensen. Wij vinden het belangrijk om duidelijke afspraken te maken, zodat u achteraf niet voor onverwachte verassingen komt te staan. Bent u benieuwd wat het kost om uw woning of bedrijfspand te verbouwen? Vraag vandaag nog gratis een offerte aan.

Mogelijkheden verbouw

  • Badkamer uitbreiden of vernieuwen
  • Dakkapellen
  • Kozijnen aanpassen of vervangen
  • Opknappen of stucadoren muren
  • Leidingwerk
  • Dakonderhoud
  • Ventilatie aanpassingen
  • Alle voorkomende klussen rondom, in huis en kantoor
Verbouw woning
Verbouw

Onlangs gerealiseerd

Interesse in een verbouwing?

Maak nu een vrijblijvende afspraak

Contact

Sander Polman - Bouwen met stijl